Totalrenovering i Stockholm

Totalrenovering GER Ett Nytt Liv för Ditt Hem

Våra erfarna hantverkare står redo att förvandla ditt hem genom totalrenovering i Stockholm. Därutöver hanterar vi allt från individuella kök och badrum till kompletta bostäder. Här samarbetar alla byggbranschens yrkesgrupper för att skapa något extraordinärt. Med vår breda kompetens och mångsidighet kan vi garantera att varje renoveringsprojekt blir unikt och anpassat efter dina önskemål och behov.

Totalrenovering i Stockholm med BrandtSerivice.se

Våra Hantverkartjänster inom Totalrenovering i Stockholm

Inledningsvis påbörjar vi renoveringen med att riva och förbereda ytorna för den kommande förvandlingen. Underarbeten och bredspackling utgör grundläggande steg för att skapa en jämn och hållbar yta.

Målning och Tapetsering:

Med konstnärlig precision och fokus på detaljer tar våra skickliga hantverkare sig an väggar och ytor. Målning och tapetsering är avgörande för att ge ditt hem den önskade estetiken.

Takarbeten:

Från att laga tak till att förnya dem genom målning, hanterar vi alla aspekter av takarbeten, inklusive stuckaturer, för att ge ditt tak ny färg och liv.

SnickERI- och Golvarbeten:

Vår expertis sträcker sig från att bygga väggar till att lägga olika golvmaterial som stavparkett, parkett och klickgolv. Vi erbjuder professionella snickartjänster för att skapa önskad struktur och finish.

Dörr- och Fönsterinstallation:

Skapar nya möjligheter med planlösningen. Installation av dörrar, skjutdörrar och fönster är inte bara funktionellt utan förbättrar även estetiken och ger ny karaktär åt ditt hem.

VVS- och Elarbeten:

Våra certifierade underentreprenörer tar hand om VVS och elarbeten med hög precision och säkerhet. Det inkluderar installation av ventilationssystem för att säkerställa en komplett och trygg renovering.

Plattsättning & Tätskiktsarbeten:

För att skapa vattentäta ytor och vackra plattsättningar kombinerar vi vår expertis med noggrannhet för att säkerställa hållbara och estetiskt tilltalande resultat.

Köksrenovering:

Ge ditt kök nytt liv genom våra specialiserade köksrenoveringstjänster. Vi erbjuder även installation av stenbänkskivor och montering av köksutrustning för att skapa ett funktionellt och stilfullt köksutrymme.

Renovering av Kakelugn:

Vi tar hand om traditionella kakelugnar och ger dem en modern touch genom renovering och noggrann montering. Detta säkerställer att ditt hem behåller sin charm samtidigt som det får en uppgraderad och modern känsla.

ROT-Avdrag för Totalrenovering i Stockholm

Du kan dra nytta av ROT-avdraget för att göra din renovering ännu mer ekonomisk. Dessutom ger detta dig en chans att få 30% avdrag av den totala arbetskostnaden direkt på fakturan (upp till 50 000 kr per person/ägare), i enlighet med skatteverkets regler för år 2024. Vidare erbjuder detta ekonomiska incitament en betydande kostnadsreduktion, vilket gör din renovering mer överkomlig och förmånlig. Med detta förmånliga avdrag blir din totalrenovering dessutom kostnadseffektiv.

Glöm inte att kontrollera med Skatteverket för att säkerställa din rätt till ROT-avdrag och dess omfattning för dina specifika renoveringsbehov.

Få en KOSTNADSFRI Offert för DIN TOTALrenovering i Stockholm

Vi förstår att varje renoveringsprojekt är unikt. Därför bokar vi gärna in ett kostnadsfritt offertbesök för att förstå dina planer och behov. Genom att granska underlag, befintlig VVS och EL-installation kan vi skapa en skräddarsydd kostnadsberäkning för din totalrenovering.

Kontakta oss för Totalrenovering i Stockholm

Kontakta oss på tel: 0767090433. Vi är alltid redo att svara på dina frågor och guida dig genom processen för att skapa ditt drömhem genom totalrenovering i Stockholm!