Köksrenovering i Huddinge

Är du mitt uppe i planeringen av din köksrenovering i Huddinge? Vi är ett lokalt renoveringsföretag som erbjuder konkurrenskraftiga priser och högkvalitativt arbete.

Våra köksmontörer är inte bara professionella utan också lyhörda för kundens behov och önskemål. Varje detalj i ditt nya kök är viktig för oss, och vi arbetar noggrant för att säkerställa att allt sitter perfekt. Vi strävar alltid efter att du som kund ska känna dig nöjd med slutresultatet.

Vi värdesätter noggrann planering och öppen kommunikation med våra kunder. Det är också nyckeln till att lyckas med din köksrenovering i Huddinge.

Våra hantverkartjänster inom köksrenovering!

 • Planering & inköp av material.
 • Rivningsarbeten & bortforsling av byggavfall.
 • Målning och tapetsering.
 • Installation av kompletta kök.
 • Snickeriarbeten (bygge av väggar, finsnickerier osv.).
 • Ventilationsarbeten.
 • Golvläggning, golvbehandling och golvslipning.
 • Installation av köksbänkskivor & plattsättning.
 • VVS-installationer.
 • El-installationer via behöriga elföretag.
 • Vi utför även komplett badrumsrenovering

välplanerat kök är viktigt för ett fungerande hem!

Köksrenovering i Huddinge

Att planera en köksrenovering kan vara både tidskrävande men också en givande uppgift. Ett välfungerande kök är själva hjärtat i ett hem. Det är en plats där familjen samlas för måltider, där kreativa recept skapas och där minnen delas.

Med smarta förvaringslösningar och stilfull design blir köket inte bara funktionellt, utan också en fröjd för ögat. Oavsett om du vill ha ett traditionellt Ikea-kök eller ett kök med rustika inslag, är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig att bygga köket till en förmånlig kostnad!

Professionell Köksplanering MED IKEA

Vi har god erfarenhet av att installera IKEA-kök, såväl som kök från andra leverantörer. Många av våra kunder uppskattar att använda IKEAs planeringsverktyg för att påbörja planeringen av sitt nya kök eller genom att besöka ett av IKEAs varuhus för personlig vägledning. Kontakta oss idag, så tar vi fram en kostnadsfri och attraktiv offert för din köksmontering!

ATT TÄNKA PÅ vid köksrenovering

 1. Se till att mäta ut exakta mått på väggar där köket ska installeras, både höjd och bredd. Kontrollera också att hörnen är 90 grader och att väggarna är raka, både vågrätt och lodrätt. Vi hjälper gärna till med att göra dessa mätningar kostnadsfritt när du bokar in ett offertbesök!
 2. Använd gärna ett planeringsverktyg som exempelvis IKEAs planeringsverktyg, för att planera ditt nya kök.
 3. Placera ut skåpen på ritningen och ta hänsyn till placeringen av diskhon. Vi erbjuder även hjälp med att kontrollera alla förutsättningar under vårt kostnadsfria offertbesök, för att säkerställa en smidig renoveringsprocess.
 4. Om du bor i bostadsrätt, glöm inte att kontakta styrelsen som ibland måste ge ett godkännande när man renoverar om köket.
 5. Kontakta seriösa hantverkare för att få in offerter och tänk på att lokala hantverkare oftast kan spara dig pengar genom kortare resetider.
 6. Jämför sedan offerter noggrant och se till att samtliga arbeten finns specificerade, för att undvika tillkommande arbetskostnader.
 7. Ha alltid en öppen och kontinuerlig dialog med hantverkaren under hela renoveringsprocessen, för att undvika missförstånd och för att säkerställa att samtliga arbeten utförs enligt köksritning och dina önskemål.

LOKALA HANTVERKARE Köksrenovering i Huddinge 2024

Att anlita lokala hantverkare kan vara fördelaktigt eftersom du kan spara pengar på resekostnader. Vi prioriterar exempelvis uppdrag i Huddinge och då debiterar vi inte några resekostnader.

KOSTNAD Köksrenovering I Huddinge

pris köksrenovering huddinge

ROT-Avdrag vid köksrenovering

Enligt Skatteverkets regler har man rätt till ROT-avdrag vid köksrenovering. Du kan få 30% rot-avdrag av den totala arbetskostnaden, med ett maximalt belopp på 50 000 kr per ägare och år. För mer information om ROT-avdraget. Se skatteverket.se!

Ring oss på 076 70 90 433 så berättar vi gärna mer om våra renoveringstjänster i Huddinge!