Köksrenovering i Huddinge

Har du börjat planera din Köksrenovering i Huddinge? Vi hjälper gärna till med både planering och utförandet av din köksrenovering!

Vi har lång erfarenhet av köksrenovering i Huddinge och strävar alltid efter att uppfylla kundens alla önskemål. För oss är god planering och tydlig kommunikation viktigt, under hela renoverings processen. Med vår expertis och engagemang genom varje steg av renoveringsprocessen garanterar vi att ditt kök blir exakt enligt dina önskemål. Kontakta oss idag för en framgångsrik köksrenovering i Huddinge!

Brandt Service AB är proffs på IKEA köks lösningar men även från andra tillverkare. Vi kan dessutom hjälpa dig att skapa en helt unik kökslösning, om du så önskar!

köksrenovering i Huddinge – Att planera En köksrenovering

Köksrenovering i Huddinge

Att planera en köksrenovering kan vara både en givande och tidskrävande uppgift, särskilt för de som saknar erfarenhet. Vi står gärna till tjänst med värdefulla tips och råd för att underlätta din köksrenovering i Huddinge!

Ett välplanerat kök är kärnan i ett välfungerande hem. Vår erfarna personal erbjuder inte bara expertråd utan även skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina unika behov och önskemål. Låt oss guida dig genom varje steg av renoveringsprocessen. För att säkerställa ett resultat som inte bara imponerar utan också förenklar ditt vardagsliv.

Professionell Köksplanering MED IKEA:s PLANERINGSVerktyg

Vi föreslår ofta för våra kunder att inleda planeringen av sitt nya kök med IKEAs planeringsverktyg eller att besöka IKEA för professionell vägledning.

checklista – SÅ planeraR DU EN köksrenovering

  1. Mät ut de exakta måtten på väggar, (där köket skall installeras – höjd och bredd).
  2. Kontrollera vinklar på väggar (hörnen bör vara 90 grader).
  3. Sedan kan du börja planera ditt nya kök med exempelvis IKEAs planeringsverktyg eller boka in ett planeringsmöte direkt hos IKEA.
  4. Placera ut skåpen på ritningen, det är viktigt att tänka på vart befintlig diskho är installerad och om du kan flytta den till annan plats. Vi kan hjälpa till att kontrollera alla förutsättningar kostnadsfritt, under offert besöket!
  5. När det kommer till vitvaror, köksbänkar, blandare osv. – Välj gärna kvalitativa märken eftersom detta kan spara dig både tid och pengar i framtiden, glöm inte att dessa även kan höja värdet på din bostad om du en dag vill sälja!
  6. Om du bor i en bostadsrätt, är det viktigt att du kontaktar styrelsen innan renoveringen påbörjas eftersom dom måste godkänna dina renoverings planer. Vi kan hjälpa till att kontrollera vilka regler som gäller i din bostadsrättsförening!
  7. Kontakta seriösa köks firmor och få offert på arbetet. Du kan spara en hel del pengar på din renovering genom att kontakta lokala hantverkare då resetider blir kortare.
  8. Du kan därefter jämföra offerter och få en tydligare bild över alla kostnader. Kontrollera noggrant att samtliga arbeten finns specificerade på offerten, eftersom det finns hantverkare som medvetet utelämnar arbeten, som du sedan får betala extra för.
  9. Det är viktigt att hålla kontinuerlig dialog med hantverkaren under hela renoveringsprocessen, så att det inte uppstår några missförstånd.

Lokala företag Köksrenovering i Huddinge 2024

Det kan vara klokt att välja ett lokalt renoverings företag, (om möjlighet finns). Eftersom du oftast undviker dyra resekostnader. Brandt Service AB är lokaliserade i Huddinge och vi prioriterar alltid arbeten inom Huddinge Kommun, för att spara både restider och vara miljövänliga. Vi debiterar exempelvis inga resekostnader inom Huddinge Kommun. Kontakta oss, så tar vi gärna fram en kostnadsfri offert!

KOSTNAD Köksrenovering I Huddinge

pris köksrenovering huddinge

Just nu har vi bra priser på köksrenovering i Huddinge. Kontakta oss för att få en offert – kostnad på din köksrenovering i Huddinge. Ring oss på 076 70 90 433 så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Optimera Ditt Köksprojekt: ROT-Avdrag och Skatteförmåner

När det kommer till arbetskostnaden för hantverkare när du renoverar ditt kök i Huddinge. Har du rätt till ROT-avdrag enligt skatteverkets regler. 2024 har du rätt till ett ROT-avdrag med 30% av totala arbetskostnaden gällande ROT-avdrag, till ett max belopp på 50.000 kr per ägare/år. Du kan läsa mer om regler för ROT-avdraget på skatteverket.se!