Köksrenovering Huddinge

Har du börjat planera din Köksrenovering i Huddinge? Vi hjälper gärna till med både planering och utförandet av din köksrenovering!

Vi har lång erfarenhet av köksrenovering i Huddinge och strävar alltid efter att uppfylla kundens alla önskemål. För oss är god planering och tydlig kommunikation avgörande under hela renoveringsprocessen! Med vår expertis och engagemang i varje steg av renoveringen, kan du lita på att ditt kök kommer att bli förvandlat till det du drömt om. Kontakta oss idag för en framgångsrik köksrenovering i Huddinge!

Brandt Service AB är proffs på IKEAs köks lösningar men även från andra tillverkare. Vi kan dessutom hjälpa dig att skapa en helt unik kökslösning, om du så önskar!

köksrenovering huddinge 2022
Köksrenovering Huddinge 2022
stilren-koksrenovering-huddinge
Vissa av våra kunder väljer exempelvis Ikeas köksstommar, och köksluckor från andra leverantörer.

Planering av ett nytt kök
kan vara rolig men ibland även tidskrävande eller svårt. Speciellt om man saknar erfarenhet av hur en köksrenovering utförs på bästa sätt. Vi hjälper gärna till med planeringen!

Brandt Service AB har gedigen erfarenhet av renoveringsarbeten och vi ger dig gärna värdefulla tips, om allt från materialval till inköp av material till din köksrenovering i Huddinge.

Köksrenovering i Huddinge 2023

Vi rekommenderar ofta våra kunder att börja planera sitt nya kök med IKEAs planeringsverktyg, eller besöka IKEA för att få hjälp. Om du har erfarenhet av program som SketchUp eller liknande, så fungerar givetvis det också alldeles utmärkt!

En checklista i vilken ordning du bör planera din köksrenovering

  1. Mät ut de exakta måtten på väggar, (där köket skall installeras – höjd och bredd).
  2. Kontrollera vinklar på väggar (hörnen bör vara 90 grader).
  3. Sedan kan du börja planera ditt nya kök med IKEAs planeringsverktyg eller SketchUp etc. eller boka in ett planeringsmöte hos IKEA.
  4. Placera ut skåpen på ritningen, det är viktigt att tänka på vart befintlig diskho är installerad och om du kan flytta den till annan plats. Vi kan hjälpa till att kontrollera alla förutsättningar kostnadsfritt, under offert besöket!
  5. När det kommer till vitvaror, köksbänkar, blandare osv. – Välj gärna kvalitativa märken eftersom detta kan spara dig både tid och pengar i framtiden, glöm inte att dessa även kan höja värdet på din bostad om du en dag vill sälja!
  6. Om du bor i en bostadsrätt, är det viktigt att du kontaktar styrelsen innan renoveringen påbörjas eftersom dom måste godkänna dina renoverings planer. Vi kan hjälpa till att kontrollera vilka regler som gäller i din bostadsrättsförening!
  7. Kontakta seriösa köks firmor och få offert på renoveringsarbetet. Du kan spara en hel del pengar på din renovering genom att kontakta lokala hantverkare då resetider blir kortare.
  8. Du kan därefter jämföra offerter och få en tydligare bild över alla kostnader. Kontrollera noggrant att samtliga arbeten finns specificerade på offerten, eftersom det finns hantverkare som medvetet utelämnar arbeten, som du sedan får betala extra för.
  9. Det är viktigt att håll en kontinuerlig dialog med hantverkaren under hela renoveringsprocessen, så att det inte uppstår några missförstånd.

Lokala företag SOM RENOVERAR KÖK I HUDDINGE

Det är alltid klokt att välja ett lokalt renoverings företag, (om möjlighet finns). Eftersom du oftast slipper dyra resekostnader. Brandt Service AB är lokaliserade i Huddinge och prioriterar alltid arbeten inom Huddinge Kommun för att spara på både restid och miljö. Vi debiterar exempelvis inga resekostnader eller restider inom Huddinge Kommun. Kontakta oss, vi tar gärna fram en kostnadsfri offert till dig!

KOSTNAD Köksrenovering I Huddinge

pris köksrenovering huddinge

Just nu har vi bra priser på köksrenovering i Huddinge. Kontakta oss för att få kostnad köksrenovering i Huddinge på tel 076 70 90 433 så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt! 

Läs mer om Köksrenovering i Stockholm

GIVETVIS ORDNAR VI ROT-avdraget DIREKT PÅ FAKTURAN!

När det kommer till arbetskostnaden för hantverkare när du renoverar ditt kök i Huddinge. Har du rätt till ROT-avdrag enligt skatteverkets regler. 2023 har du rätt till ett ROT-avdrag med 30% av totala arbetskostnaden gällande ROT-arbeten, till ett max belopp på 50.000 kr per ägare/år. Du kan läsa mer om regler för ROT-avdraget på skatteverket.se!