Badrumsrenovering i Huddinge

Brandt Service AB förverkligar din badrumsrenovering i Huddinge!

badrumsrenovering i Huddinge

Inspiration badrum 2024

Totalentreprenad vid Badrumsrenovering i Huddinge. Stilren renovering av badrum och del av bastu med elektrisk golvvärme, infällda RGB spottar som kan styras med Google home, hörnbadkar, elektrisk handdukstork, vägghängd toalett osv. Möblerna från Swedbergs gav verkligen en fin känsla till badrummet!

Se våra referensbilder

Saker att tänka på inför din badrumsrenovering i Huddinge

Badrumsrenovering i Huddinge – Badrummets storlek

Vilken stil föredrar du i ditt nya badrum?

Industriell stil

Behöver badrummet nya avloppsrör?

Vill du ha golvvärme?

Val av belysning och placering av el-uttag?

Val av kakel och klinkers?

Vill du ha handduks tork i ditt nya badrum?

Fördelar med att anlita Brandt Service AB

  • Brandt Service AB erbjuder en högkvalitativ, pålitlig och konkurrenskraftig lösning för alla sorters renoveringsbehov.
  • Kund-nöjdhet är vår högsta prioritering, vilket borgar för att vi kommer att göra allt som står i våran makt för att göra dig till en nöjd kund.
  • Utöver kvaliteten på våra arbeten, satsar vi på god kundservice, där en tydlig kommunikation är super viktig för oss.
  • Det är alltid enkelt att komma i kontakt med oss, om du skulle ha frågor eller funderingar under renoveringens gång.
  • Tack vare vår erfarenhet inom renoveringar kan vi dessutom bistå med noggrann planering, hjälp med val av inredning, ge goda råd om var man kan köpa kvalitetsprodukter till bra priser osv.
  • Våra offerter med dess prissättning är alltid tydligt utformade, efter offert besöket får du en tydlig och kostnadsfri offert från oss, där alla arbeten och kostnader finns tydligt specificerade.
  • Vi upprättar ett skriftligt beställningsavtal med alla våra kunder där en tydlig arbetsplan framgår och ett fast slutpris.
  • Det tillkommer inga oväntade merkostnader i form av resekostnader, bilkostnader osv. när du anlitar oss för din kommande renovering i Huddinge.
  • Brandt Service AB har tecknat en entreprenads- och ansvarsförsäkring, dessutom ger vi alltid en 100% kvalitetsgaranti i form av ett godkänt kvalitetsdokument vid badrumsrenovering. Som även styrker att samtliga våtrumsarbeten är korrekt utförda i enlighet med gällande branschregler 2022.

Kostnad Badrumsrenovering Huddinge?

Vi ordnar självklart ROT-avdrag direkt på fakturan