Badrumsrenovering i Huddinge

Planerar du att utföra en badrumsrenovering i Huddinge och önskar en offert med kostnad på renoveringen ? Brandt Service AB är ett lokalt renoveringsföretag i Huddinge, som har gedigen erfarenhet inom bygg & renoveringsbranschen. Våran specialitet är att tillhandahåller professionella renoveringstjänster i Huddinge och övriga Stockholm till bra priser!

Brandt Service AB förverkligar din badrumsrenovering i Huddinge !

badrumsrenovering i Huddinge

Inspiration badrum 2023

Totalentreprenad vid Badrumsrenovering i Huddinge. Stilren renovering av badrum och del av bastu med elektrisk golvvärme, infällda RGB spottar som kan styras med Google home, hörnbadkar, elektrisk handdukstork, vägghängd toalett osv. Möblerna från Swedbergs gav verkligen en fin känsla till badrummet!

Se våra referensbilder

Saker att tänka på inför din badrumsrenovering i Huddinge

Ett fräscht badrum med hög standard ligger många varmt om hjärtat. I ett badrum som ger en extra lyxig känsla kan det vara värt att satsa extra på både inredning och detaljer.

Det kommer att krävas noga planerade insatser från olika hantverkare såsom plattsättare, VVS-montörer, snickare, elektriker osv. Som dessutom måste ha en klar bild över dina renoveringsplaner för att kunna färdigställa ditt nya badrum, så att du blir nöjd.

Planera din badrumsrenovering i Huddinge

Badrumsrenovering i Huddinge – Badrummets storlek

Börja med att mäta upp alla badrumsytor. Hur stora är ytorna på golv och väggar? När du vet ytornas storlek får du även få en bättre bild över vilka förändringar du kan åstadkomma i badrummet, kanske vill du installera en tvättmaskin eller ett bubbelbad osv. Vi mäter badrumsytorna kostnadsfritt, vid offertbesöket!

Vilken stil föredrar du i ditt nya badrum?

Ett drömbadrum för många kan ha en minimalistisk stil med lite hotellkänsla. Den minimalistiska stilen kännetecknas av enkelhet, harmoni och tidlöshet, vilket ger ett rent och avskalat intryck i badrummet. Föredrar du mörka toner så är mörkare sten, mörka trä detaljer som bränd ek (med mörka färger) som dominerar i badrummet eller om du vill gå mot de ljusare tonerna så är ljus sten som exempelvis carrara marmor och ljusa färger på ytskikten som dominerar i badrummet. Gemensamt med denna stil är att formerna är enkla och oftast har möblerna raka linjer.

Industriell stil

Den industriella stilen kännetecknas av råa ytor med en mörkare färgskala, hårda material såsom tegel, betong, sten, plåt, koppar eller rostfri metall. Detaljerna får gärna vara som hämtade från en urgammal industribyggnad. Stilen ger en hård och maskulin känsla till badrummet – om du inte väljer att blanda den med lite mjukare material, som exempelvis trä detaljer i naturliga utföranden, som kan påminna om naturen.

Skapa gärna en passande färgpalett, som gör att det blir enklare att välja inredningsdetaljer till ditt nya badrum. Färg på handdukar kan också upplevas som en inredningsdetalj.

Tänk även på att rätt val av badrumsförvaring hjälper dig att ge en mer städad och ren känsla i badrummet, då du har möjlighet att lägga undan handdukar, tandborstar, tandkrämstuber, flaskor osv.

Behöver badrummet nya avloppsrör?

Tänk på var toaletten och golvbrunnen är placerade, du bör nämligen rätta dig efter var dessa är placerade när börjar planera ditt nya badrum, om du inte vill lägga om avloppsrören i badrummet.

Om du bor i ett hus med äldre stammar kan det vara klokt att byta stammarna medans du renoverar badrummet. Många anser detta som en god investering, vilket även ökar värdet på huset!

Vill du ha golvvärme?

Som en liten extra merkostnad, kan golvvärme ge stora fördelar. Speciellt på vintern då klinkergolv kan kännas extra kalla under fötterna!

Val av belysning och placering av el-uttag?

Planera noggrant vilken typ av belysning du vill ha. LED Spotlights med RGB? Kanske kompatibla med Google Home? Belysning i spegel? Samt vilken typ av strömbrytare passar bra till belysningen eller kanske vill du kunna styra allt med Google Home appen? Vart ska el-uttagen placeras, i kommoden, spegelskåpet eller på väggen? Tänk på att el-uttag inte ska placeras i våtzon-1 (nära dusch och bad).

Val av kakel och klinkers?

Här handlar det mest om smak och stil. Tätskikten som skyddar mot fukt är detsamma i alla nya badrum, som idag består av våtrumsfolie. Vi installerar alltid LIP tätskiktssystem, som är ett av de säkraste på Svenska marknaden! (enligt tester gjorda Länsförsäkringar)

Vill du ha handduks tork i ditt nya badrum?

Det finns många olika typer av handduks torkar på marknaden. Tänk på att badrummet alltid behöver minst en värmekälla (enligt boverkets riktlinjer) dvs. golvvärme, handduks tork eller element!

Fördelar med att anlita Brandt Service AB

  • Brandt Service AB erbjuder en högkvalitativ, pålitlig och konkurrenskraftig lösning för alla sorters renoveringsbehov.
  • Kund-nöjdhet är vår högsta prioritering, vilket borgar för att vi kommer att göra allt som står i våran makt för att göra dig till en nöjd kund.
  • Utöver kvaliteten på våra arbeten, satsar vi på god kundservice, där en tydlig kommunikation är super viktig för oss.
  • Det är alltid enkelt att komma i kontakt med oss, om du skulle ha frågor eller funderingar under renoveringens gång.
  • Tack vare vår erfarenhet inom renoveringar kan vi dessutom bistå med noggrann planering, hjälp med val av inredning, ge goda råd om var man kan köpa kvalitetsprodukter till bra priser osv.
  • Våra offerter med dess prissättning är alltid tydligt utformade, efter offert besöket får du en tydlig och kostnadsfri offert från oss, där alla arbeten och kostnader finns tydligt specificerade.
  • Vi upprättar ett skriftligt beställningsavtal med alla våra kunder där en tydlig arbetsplan framgår och ett fast slutpris.
  • Det tillkommer inga oväntade merkostnader i form av resekostnader, bilkostnader osv. när du anlitar oss för din kommande renovering i Huddinge.
  • Brandt Service AB har tecknat en entreprenads- och ansvarsförsäkring, dessutom ger vi alltid en 100% kvalitetsgaranti i form av ett godkänt kvalitetsdokument vid badrumsrenovering. Som även styrker att samtliga våtrumsarbeten är korrekt utförda i enlighet med gällande branschregler 2022.

Kostnad Badrumsrenovering Huddinge?

Är du intresserad av en kostnadsfri offert på din badrumsrenovering i Huddinge? Kontakta oss så ordnar vi gärna fram en kostnadsfri offert på din renovering !

Vi ordnar självklart ROT-avdrag direkt på fakturan!

Kraven: Du är privatperson, äger/del-äger bostaden (bostadsrätten eller huset)
och inte har använt hela ROT-avdraget. Du får ROT-avdrag med 30% av hela arbetskostnaden, upp till en max gräns på 50.000kr per ägare/år! enligt skatteverkets regler Om du vill veta exakt hur ROT-avdraget fungerar år 2023 ? besök Skatteverket.se