Köksrenovering i Botkyrka

Brandt Service AB utför köksrenovering i Botkyrka!

Planerar du på att utföra en Köksrenovering i Botkyrka?

Brandt Service AB har lång och gedigen erfarenhet av både köksrenoveringar och andra renoveringsarbeten. Vi uppdaterar ständigt våra kunskaper inom de senaste bygg standarderna.

köksrenovering-tullinge

Vi tillhandahåller även andra typer av renoverings tjänster, såsom lägenhetsrenovering, badrumsrenovering, golvläggning, snickeriarbeten, VVS installationer, målning osv.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert, så kommer vi gärna och räknar på vad just din köksrenovering i Botkyrka kommer att kosta !

Köksrenovering stockholm

ATT PlanerA din köksrenovering i Botkyrka

Planeringen är ett av de mest kritiska delarna vid en köksrenovering. Det gäller att planera varje centimeter noggrant. IKEA har ett bra köksplaneringsverktyg som vi rekommenderar att man använder vid planeringen.

När det kommer till val av färger så rekommenderar vi att inte blanda för mycket färger. Håll det enkelt, speciellt om du planerar att sälja bostaden inom en snar framtid.

Måtta ut kökets exakta storlek (väggar och takhöjd) och minimera storleken på passbitar för att maximera förvaringen i ditt nya kök. Det kan exempelvis vara värt att bygga hyllor istället för att sätta breda passbit. Om det finns mer plats än 10 centimeter, kan du välja en extra 20cm stomme och mått anpassa den.

Kakel ovanför köksbänken ?

Vi rekommenderar stora kakelplattor ovanför köksbänkar, för att minimera antal fogar, helst i samma färg som köksbänken.

Kontakta oss om du behöver fler värdefulla tips!

Läs mer om våra köksrenoveringar!

Information om Botkyrka Kommun

Botkyrka kommun är belägen i södra delen av Stockholms län.
Med gränser i norr mot Ekerö kommun, nordöst mot Huddinge kommun, sydöst mot Haninge kommun, söder mot Nynäshamns kommun och väst mot Salems kommun samt Södertäljes kommun.

Det finns mycket naturområden och naturreservat i Botkyrka kommun, därför kan det vara en bra plats att bo för familjer.

Botkyrka kommun består av 6 kommundelar.
Alby, Fittja, Hallunda/Norsborg, Tullinge, Tumba, Vårsta/Grödinge.
Det bor ca 93 000 invånare i Botkyrka kommun.

Välkommen till Botkyrka kommun och upptäck både natur och arbetsliv!