Köksrenovering i Stockholm

Vi utför varje köksrenovering i Stockholm med ett stort personligt engagemang och sann service känsla. Allt för att uppnå bästa slutresultat och att du som kund blir 100% nöjd. Vi utlovar alltid ett kvalitativt slutresultat till ett förmånligt pris !

Köksrenovering i Stockholm
Köksrenovering Stockholm – Ikea kök med stilren bänkskiva i svart granit

Våra Hantverkstjänster INOM köksrenovering!

 • Planering & inköp av material
 • Rivningsarbeten & bortforsling av byggavfall
 • Installation av kök och vitvaror.
 • Målning och tapetsering.
 • Installation av kompletta kök.
 • Snickeriarbeten (bygge av väggar, finsnickerier osv.).
 • Ventilationsarbeten.
 • Golvläggning, golvbehandling och golvslipning.
 • Installation av köksbänkskivor & plattsättning,
 • VVS-installationer.
 • El-installationer via behöriga elföretag.
 • Vi utför även komplett badrumsrenovering

Vi är stolta leverantörer av stenbänkskivor i Stockholm

Köksbänkskiva i ljus marmor
Köksbänkar i Carrara marmor är både tidlösa och eleganta !

Utöver köksrenoveringar erbjuder vi högkvalitativa stenbänkskivor till konkurrenskraftiga priser i Stockholm. Med avancerad 3D-laserteknik och tillverkning i Sverige garanterar vi snabb och smidig installation, utan onödiga väntetider. Installation sker normalt 5-7 arbetsdagar efter uppmätning.


kostnader för köksrenovering i Stockholm

Funderar du på att renovera köket men är osäker på hur mycket det kan kosta? Oavsett vilken typ av köksrenovering du planerar att genomföra, så är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig till ett konkurrenskraftigt pris. Kontakta oss idag och boka in ett kostnadsfritt offertbesök!

PLANERING ÄR NYCKELN TILL EN LYCKAD KÖKSRENOVERING!

Genom noggrann planering och uppmätning minimerar du riskerna för tillkommande arbeten och förseningar, vi hjälper gärna till att mäta upp ditt kök kostnadsfritt vid offertbesöket!

Att säkerställA en smidig köksrenovering

Ta dig tid att noggrant mäta och planera kökets layout, inklusive placeringen av möbler, köksskåp och vitvaror. Att ha exakta mått från början är avgörande för en lyckad köksrenovering, eftersom ändringar vid ett senare skede det kan bli både tidkrävande och öka arbetsinsatsen för hantverkare.

En detaljerad köksritning säkerställer att din renovering blir precis som du hade tänkt dig, vilket kan vara så enkelt som en köksritning från Ikea. Om du har ventilationskanaler eller andra detaljer som man måste ta hänsyn till, planera även in dessa i ritningen.

Funktionalitet OCH DESIGN

 • När du planerar ditt nya kök kan det vara viktigt att inte enbart fokusera på designen, utan även ta hänsyn till kökets funktionalitet. Ta dig tid att identifiera familjens olika behov och önskemål, och hur ni smartast kan utnyttja köksutrymmet.
 • Samla gärna inspiration från tidningar, kataloger och hemsidor som kan vara till stor hjälp. Skapa en sk. mood-board med design och färgval som tilltalar dig och din familj. Inkludera möbler, inredning, belysning, vitvaror osv. Allt som ni vill prioritera helt enkelt.

ATT planera för en hållbar köksrenovering i Stockholm

Vid planeringen av en köksrenovering kan det vara viktigt att noggrant överväga kvaliteten hos de material och produkter som du väljer att använda. Att tänka långsiktigt är också klokt om du vill bevara bostadens värde under många år framöver. Genom att välja produkter av hög kvalitet kan du inte bara skapa ett vackert kök som uppfyller dina önskemål, utan också investera i bostaden och dess framtid.

 • Vid valet av vitvaror är det förnuftigt att välja energisnåla alternativ. Det sparar både pengar på elräkningen och ökar värdet på bostaden, för framtida köpare.
 • Investera gärna i högkvalitativa köksblandare, möbler och vitvaror med lång hållbarhet. Att bara fokusera på det billigaste alternativet kan leda till extra utgifter om produkterna behöver bytas ut efter något år.
 • Välj gärna produkter från kända tillverkare med goda recensioner och långa garantier. Gör noggrann research och rådfråga gärna din hantverkare vilka varumärken som håller hög kvalitet.
 • Vid val av köksbänkskiva är material som natursten eller komposit både slitstarka och lätta att rengöra. Det finns även laminat bänkskivor med god kvalitet, om du har en begränsad budget.
 • Val av kulör till väggar rekommenderar vi ofta ljusa färger, för att ge köket en känsla av rymlighet som ökar dess upplevda storlek.
 • Vid en köksrenovering kan det också vara klokt att fräscha upp golvet. Att byta ut eller slipa om golvet kan vara ett klokt beslut i samband med en köksrenovering, för att säkerställa en smidig renoveringsprocess, så att man inte behöver göra detta vid ett senare skede.

Behöver du minska kostnaderna för din köksrenovering?

När du arbetar med en tightare budget, kan det vara smart att tänka på att minska antalet lådor och utdrag, speciellt om du planerar att använda IKEA,s-kökslösning. Ett kök med färre lådor och utdrag i skåpen går ofta att köpa till ett betydligt lägre pris.

Finns det arbeten du kan TÄNKA DIG att göra själv?

Vill du utföra vissa arbeten på egen hand vid din kommande köksrenovering för att hålla ner kostnaden? Hos oss kan du välja att ta hand om vissa arbetsuppgifter själv, som att transportera det gamla köket till återvinningen eller sätta ihop IKEA stommarna och på så sätt minska kostnaden för din köksrenovering.

Däremot, när det kommer till mer tekniskt krävande arbetsuppgifter som vvs-arbeten, installationer, golvläggning osv. är det bästa att överlåta dessa arbeten till våra professionella hantverkare.

Vi står alltid redo att erbjuda vår expertis, för att säkerställa att din köksrenovering blir både smidig och framgångsrik. Kontakta oss om du har frågor!

Kontrollera Bostadsrättsföreningens regler

Innan du påbörjar en köksrenovering är det viktigt att undersöka vilka regler som gäller i din bostadsrättsförening. Det är viktigt att se över om det finns särskilda krav att ta hänsyn till, såsom ventilationskanaler, eventuella stambyten eller tillgänglig elkapacitet för nya apparater som en induktionshäll.

Vi på Brandt Service AB kan också bistå dig med att ta reda på vilka specifika krav din bostadsrättsförening har när det kommer till köksrenoveringar.

Spara pengar med ROT-avdraget vid köksrenovering i Stockholm

När det gäller arbetskostnader för hantverkare vid köksrenovering, kan du dra nytta av ROT-avdraget för att göra det billigare. Kontrollera med Skatteverket om du är berättigad till detta avdrag. Enligt Skatteverkets regler har man normalt rätt till ett ROT-avdrag på 30% av totala arbetskostnaden, med ett maximalt belopp på 50 000 kronor per ägare/år.

Läs mer om viktiga överväganden inför din köksrenovering här!


Kontakta oss för en gratis offert för köksrenovering i Stockholm

Hos oss kan du få professionell hjälp med att hitta bra lösningar vid din köksrenovering i Stockholm. För att få en tydlig uppfattning om vad din köksrenoveringen kommer att kräva av våra hantverkare. Gör vi en kostnadsfri kontroll av ditt befintliga kök. Utifrån det kan vi sedan lämna en tydlig offert som visar alla kostnader för din köksrenovering.

Kontakta oss, så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi kan svara på frågor och hjälpa dig att ta fram ett konkurrenskraftigt kostnadsförslag för din köksrenovering.

Kontakta oss för expertis och rådgivning inför din köksrenovering

Kontakta oss via telefon för snabb och personlig service !
Arno Brandt: 076 70 90 433
Andréas Brandt: 073 70 70 888