Badrumsrenovering i Älvsjö

Börjar det bli dags att renovera eller bygga ett till badrum ?

Behöver du hjälp med din badrumsrenovering i Älvsjö? Vi utför såväl enklare renoveringar som totalrenoveringar av badrum i Älvsjö. Brandt Service AB har lång och gedigen erfarenhet av badrumsrenoveringar och vi erbjuder vår expertis inom hela Stor Stockholm.

Badrumsrenovering Älvsjö

Badrumsrenovering i Älvsjö med personlig service !

Vi är din perfekta samarbetspartner vid badrumsrenovering i Älvsjö, vi hjälper dig med alla moment från planering till färdigt badrum. Med oss utförs varje badrumsrenovering med största personliga engagemang, våra professionella hantverkare tillgodoser alltid kundens önskemål och bästa resultat.

Planering är grunden till en lyckad badrumsrenovering !

En badrumsrenovering är ett stort projekt som kräver planering av många yrkesgrupper, och dessutom ingår många arbetsmoment under en badrumsrenovering. Noggrann planering är därför mycket viktigt vid en badrumsrenovering, vi ställer alltid höga krav på planeringen för att slutresultatet ska bli som du hade tänkt dig.

Vårat mål är nöjdA KUNDER VID badrumsrenovering i Älvsjö !

Kontakta oss vid frågor eller om du vill boka in ett kostnadsfritt offertbesök. Vi berättar då gärna mer om vår verksamhet och vad vi har att erbjuda !

Eget arbete och försäkring vid badrumsrenovering i Älvsjö

När det kommer renovering av bostäder, så finns det en del människor som föredrar att utföra delar av renoveringen själv. Det kan gälla allt från målning och tapetsering till mera avancerade arbeten som golvläggning, köks installation och altan byggen inför sommaren. Många klarar detta alldeles utmärkt med ett fullgott resultat, det finns dock vissa arbeten man inte bör utföra på egen hand. Badrumsrenovering och VVS arbeten är några av dessa arbeten, som bör utföras av professionella hantverkare med rätt utbildning och certifiering inom byggbranschen.

Utför man en badrumsrenovering på egen hand utan utbildning och certifiering, kan man förlora allt skydd om olyckan skulle vara framme. Anledningen till detta är att många försäkringsbolag kräver att en badrumsrenovering utförs av utbildade hantverkare som utfärdar ett giltigt kvalitetsdokument. Kvalitetsdokumentet är en värdehandling och ett bevis på att din badrumsrenovering i Älsjö är korrekt utförd, av professionella hantverkare.

Badrumsrenovering i Älvsjö – steg för steg

 • Etablering och täckning av ytor som skall skyddas under badrumsrenoveringen
 • Avstängning av el och vatten till badrummet
 • Demontering av VVS och sanitetsprodukter
 • Rivning av alla ytskikt i badrummet
 • Rivning av eventuella väggar, skivmaterial och tak
 • Bortforsling av allt byggavfall
 • Inköp och transport av byggmaterial

Återställning av väggar, golv och tak

 • Återställning av väggar och uppsättning av våtrumsgips
 • Vi installerar endast våtrumsgips vid en badrumsrenovering för att eliminera risken för mögelbildning pga. kondens!
 • Putsning av betongväggar
 • Bygga nytt undertak med gipsskivor och stålreglar
 • Komplettera/bygga ny badrumströskel
 • Byte av eventuell dörrkarm

VVS-arbeten och elinstallationer

 • Byte av golvbrunnen och avloppsrör
 • Komplettering/omdragning av infällda VVS rör (enligt säker vatten regler)
 • Installation av eventuell golvvärme
 • Omdragning av elkablar till tvättmaskin, belysning, el-uttag osv.
 • Golvet avjämnas med flytspackel (med godkänt fall mot golvbrunnen)
Badrumsrenovering i Älvsjö

Installation av tätskikt och plattsättning

 • Sättning av primer på golv och väggar
 • Installation av det viktiga tätskikten
 • Uppsättning av kakel och kakellister
 • Läggning klinker på golvet
 • Fogning av kakel och klinkers samt sätta mjukfog (silikon)
Badrumsrenovering i Älvsjö 2

Målning och färdigställning av badrummet

 • Målning av tak och eventuella snickerier (dörr & dörrkarm)
 • VVS Installationer, blandare och badrumsmöbler
 • Installation av toalettstol, tvättställ och duschdörrar
 • Installera belysning, eventuell termostat till golvvärme, el-uttag, strömbrytare osv.
 • Slut städning och en slutlig genomgång av badrummet med kunden
renovera badrum stockholm

Vi hjälper dig hela vägen, till ett färdigt badrum !

Kvalitet är utan tvekan vår största prioritering när vi renoverar ett badrum i Älvsjö, dina önskemål är sedan våra riktlinjer. Det är ytterst viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför kontrollerar vi alltid förutsättningarna extra noggrant innan vi påbörjar renoveringen. Vi utlovar ett kvalitativt slutresultat och vi utför alla arbeten med en sann service känsla, till mycket resonabla priser.

Vi är alltid flexibla när vi utför badrumsrenovering i Älvsjö

Det är viktigt för oss att våra kunder kommer snabbt i kontakt med oss om dom har frågor eller behöver feedback gällande renoveringen. Genom att hålla en tät kontakt med kunden, kan vi även snabbt informera kunden om vi upptäcker några förändringar i renoveringsplanen.

Vi håller en öppen dialog med kunden genom hela renoveringsprocessen, så att vi snabbt kan åtgärda komplikationer som ibland uppstår. Komplikationer som kan uppstå när exempelvis flyttar golvbrunnen och vi stöter på armering i golvbjälklaget, vilket också kan kräva nya beslut.

Kostnad badrumsrenovering i Älvsjö 2023

För att vi ska kunna ge ett fast pris behöver vi först veta vilka arbetsinsatser din badrumsrenovering kräver utav oss. Därför utför vi alltid en kostnadsfri genomgång av ditt befintliga badrum, för att få reda på förutsättningarna. Där går vi tillsammans igenom vilka arbetsmoment din badrumsrenovering ska innehålla och hur vi ska bygga ditt nya badrum på bästa sätt.

Några av våra mål är att din badrumsrenovering blir så kostnadseffektiv som möjligt och givetvis att du också blir nöjd med resultatet. Efter genomgången kan vi sedan presentera en offert, med fast kostnad på din badrumsrenovering (arbetskostnader och materialkostnader tydligt specificerade).

Vill du renovera andra delar av hemmet i nära anslutning till din badrumsrenovering? tittar vi självklart även på dessa arbeten samtidigt.

Kontakta oss för en gratis genomgång av ditt badrum!

Tveka inte att ta kontakt med oss när du behöver information om badrumsrenovering i Älvsjö, vi svarar gärna på frågor. Boka in ett kostnadsfritt offertbesök genom att ringa oss på 0767090433 eller skicka sms så återkopplar vi snarast möjligt.

Renovera badrum – kostnad efter rot-avdrag

När du anlitar oss så skriver vi ett beställningsavtal där alla arbeten finns specificerade med ett fast pris (arbeten och materialkostnader). Våran projektledare kommer sedan att gå igenom detaljerna med dig och då bestämmer ni även vilken dag din badrumsrenovering ska påbörjas.

Information om ROT-avdrag direkt på fakturan

Hur fungerar rot-avdraget vid en badrumsrenovering?

När du anlitar professionella hantverkare som renoverar i ditt hem, blir kostnaden för din renovering mer prisvärd, tack vare ROT-avdraget. Rot avdraget har bidragit till att allt fler professionella renoveringsarbeten utförs i Sverige, detta har även bidragit till att bygg standarden i Sverige har blivit bättre. För närvarande ligger ROT-avdraget på 30% av den totala arbetskostnaden, (upp till 50 000 kr per ägare/år). När du som privatkund anlitar oss för badrumsrenovering i Älvsjö så har du rätt till Rot-avdrag enligt skatteverkets regler. Detta gäller även om du ska renovera ditt kök eller utföra en lägenhets renovering osv. Läs om alla regler på skatteverket.se

Referensbilder från våra tidigare badrumsrenoveringar i Stockholm

Läs mer om våra hantverkartjänster inom exempelvis köksrenovering, lägenhetsrenovering, målningsarbeten, golvläggning, golvslipning, elinstallationer och VVS arbeten i Älvsjö.