Plattsättare i Stockholm

Att hitta en plattsättare i Stockholm behöver inte vara svårt, men att hitta en kompetent, professionell och prisvärd plattsättare kan vara en större utmaning. Brandt Service AB är ett familjeägt renoverings företag som har lång erfarenhet inom byggbranschen. Med stor fokus på detaljer och kvalitet, gör att vi är trygga när vi erbjuder kvalitetsarbeten i Stockholm i form av plattsättning. Alla plattsättare är utbildade enligt BKR och utfärdar ett godkänt kvalitetsdokument efter slutfört arbete.

Plattsättare i Stockholm

Din Plattsättare i Stockholm

När det kommer till bygg- och renoveringsarbeten tar vi oss an allt ifrån enstaka mindre arbeten till hela bostäder. Vi utför alla sorters arbeten såsom totalrenoveringar, underarbeten och spackling, målning, tapetsering, lagning av stuckaturer och tak. Installation av garderober, dörrar och lister samt byggnation och rivning av gipsväggar. VVS arbeten enligt Säker vatten, el-arbeten, köks- och badrumsrenoveringar. Vi är ett fullservice alternativ för dig som söker Plattsättare i Stockholm.

Plattsättare med fokus på kvalitet

Brandt Service AB samarbetar med duktiga och pålitliga underentreprenörer inom plattsättning, VVS-installationer och El arbeten. Detta gör att vi kan åta oss alla typer av renoverings arbeten såsom totalrenoveringar. Vårt motto är att alltid tillhandahålla hög kvalitet på arbeten till bra priser.

Tveka inte att ta kontakt oss, så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med din renovering. Vi erbjuder Plattsättare i Stockholm, och vi är säkra på att du kommer bli nöjd med resultatet.

Plattsättare i Stockholm - Badrum

Badrumsrenovering i världsklass!

Se gärna våra referensbilder på badrumsrenoveringar som våra duktiga plattsättare har färdigställt. Brandt Service AB utför totalentreprenader inom badrumsrenovering i Stockholm. Tveka inte att kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt renoveringsprojekt. Våra duktiga Plattsättare i Stockholm är alltid redo att hjälpa dig att färdigställa din renovering, och vi är säkra på att du kommer bli nöjd med resultatet.