Kostnad Renovering Stockholm

När det kommer till Renovering i Stockholm kan det vara svårt att veta vem man skall vända sig till. Är du intresserad av Kostnad Renovering Stockholm? kan du ta kontakt med oss. Vi utför bland annat köksrenovering, och badrumsrenovering, ommålning, golvläggning och tapetsering inom hela Stockholm.

Kostnad Renovering Stockholm

Kontakta oss när du vill Renovera i Stockholm

Vi utför arbeten i enstaka rum samt i hela bostäder. Får att vi ska kunna ge ett fast pris på arbetet behöver vi komma till dig och titta på objektet. Du är varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök idag.

Att anlita Brandt Service AB för er renovering i Stockholm betyder att ni behåller all kontroll. Ni väljer material och vi utför arbetet professionellt och kostnadseffektivt. Vi är också dedikerade till miljön. Vår miljöpolicy innebär att vi strävar efter att vara en föregångare inom miljöarbete, att vi tillhandahåller med material, samt att vi alltid planerar transporter och inköp efter minsta möjliga miljöpåverkan.

Låt oss ta hand om din renovering i Stockholm

Vi på Brandt Service är ett mindre företag med stor kapacitet i samarbete med duktiga underentreprenörer. Vi samarbetar med duktiga och pålitliga underleverantörer inom bland annat El- och VVS-branschen. Detta gör att vi kan åta oss alla typer av jobb och totalrenoveringar; badrum, kök och ombyggnationer. Vårt motto är att alltid tillhandahålla hög kvalitet till rätt pris vilket gör oss ett bra val vid Totalrenovering Stockholm.

Kostnad Renovering Stockholm 2023

För att vi ska kunna erbjuda fast pris enligt offert behöver vi först veta vilka arbetsinsatser ditt renoveringsprojekt kräver av våra hantverkare. Därför bokar vi in en kostnadsfri genomgång av din befintliga bostad för att ta reda på samtliga förutsättningar. Där går vi tillsammans igenom vilka arbetsmoment din renovering ska innehålla och hur vi skall utforma ditt nya hem på bästa sätt.

Tveka inte att ta kontakt med oss på Brandt Service AB för Kostnad Renovering Stockholm redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig.