Hantverkare kök Stockholm

Köksrenovering Stockholm pris

Kvalitet är utan tvekan vår största prioritering. Perfektion in i minsta detalj är en självklarhet för oss och dina önskemål är våra riktlinjer, när våra Hantverkare renoverar kök i Stockholm.

Med OSS blir DIN kökSDRÖM TILL verklighet!

Vi hjälper dig med allt från det första mötet till den sista skruven i monteringen av ditt nya kök. Brandt Service AB utför alla arbeten med ett brinnande engagemang för att uppnå de bästa slutresultaten. Oavsett hur ditt dröm kök ser ut, kan vi på Brandt Service garanterat hjälpa dig och vi utlovar dessutom utmärkta slutresultat, till en förmånlig kostnad.

Vill du veta mer om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med en fullständig köksrenovering? Är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi presenterar gärna vad vi har att erbjuda och tar fram ett kostnadsförslag som passa dig och dina önskemål.

För att få en tydlig uppfattning om vad din köksrenovering kräver utav oss, utför vi alltid en kostnadsfri inspektion av ditt nuvarande kök. Utifrån det kan vi sedan presentera en offert med ett fast pris på din köksrenovering. För oss är det viktigt att du som kund får de resultat du förväntar dig, samt det kök du alltid har drömt om.

Brandt Service AB bygger kök – Hantverkare kök Stockholm! 


Köksrenovering i Stockholm

Renoverar kök i Stockholm

Brandt Service AB har lång erfarenhet av att installera kvalitetskök och vi lägger hög fokus på detaljer och slutresultat! Vi har utfört allt från standardiserade och stilrena köksrenoveringar till mera innovativa lösningar.

Oavsett om du är intresserad av att renovera delar av ditt kök eller genomföra en total köksrenovering så är Brandt Service AB rätt företag för arbetet. Vi har lyhörda och professionella hantverkare som alla har en gedigen erfarenhet. Vi hjälper dig att montera ditt dröm kök och utför allt vad en köksrenovering innefattar. Brandt Service AB är definitionen av äkta service känsla och därför är din åsikt extra viktig för oss när vi är klara med ditt kök! 

Vi finns NÄRA TILL HANDS under hela byggprocessen ! 

För oss är det viktigt att du känner dig trygg under hela byggprocessen. Vi hjälper gärna till med planering och konsulterar dig under hela projektet. Du får en personlig arbetsledare som håller tät kontakt med dig under hela byggprojektet och ser till att allt går enligt planering. 

Kort beskrivning i 5 enkla steg hur vi utför en köksrenovering i Stockholm.

 1.  Vi skriver alltid ett tydligt avtal där vi avtalar samtliga arbeten och pris på arbeten du beställer (enligt offerten du får av oss)
   
 2.  Vi påbörjar sedan köksrenoveringen med ett uppstartsmöte, där vi går igenom alla detaljer kring renoveringen. Detta för att säkerställa arbetsplanen. Projektledaren kommer att närvara på uppstartsmötet för att gå igenom alla detaljer med dig, projektledaren förmedlar därefter alla detaljer till berörda hantverkare dvs. målare, elektriker, plattsättare, VVS montörer osv.
   
 3.  Efter uppstartsmötet påbörjar vi själva renoveringen, projektledaren har kontinuerlig kontakt med er för att säkerställa att köksrenoveringen går enligt planeringen.  
   
 4. När samtliga hantverkare är klara kommer en städning av arbetsplats att utföras (sopning, bortforsling av emballage m.m).
   
 5. Därefter kommer slutavsyning att bokas in där vi tillsammans går igenom hela köket med dig, detta för att säkerställa att allt har blivit enligt dina önskemål. Tidpunkt för slutavsyning lämnas till dig någon dag i förväg, eventuella anmärkningar åtgärdas kostnadsfritt.

   När köket har fått sin godkända slutavsyning kan du börja njuta av ditt nya kök!

Brandt Service AB säljer även köksbänkar i natursten via StenbänkStockholm.se