Hantverkare Huddinge

Letar du efter en duktig hantverkare i Huddinge? Då kan du vända dig till Brandt Service AB, ett lokalt renoveringsföretag som specialiserar sig på att tillhandahålla skickliga hantverkare för din renovering. Vi utför olika typer av renoveringsarbeten och täcker allt från mindre uppdrag till omfattande lägenhetsrenoveringar i Stockholm.

hantverkare i huddinge till bra pris

Våra Hantverkare i Huddinge:

 • Snickare i Huddinge som utför renovering av kompletta kök, bygge av väggar och innertak, byte av dörrar och fönster osv.
 • Rörmokare i Huddinge som utför allt inom VVS arbeten.
 • Målare i Huddinge som utför alla typer av underarbeten och målningsarbeten.
 • Rivning och bortforsling av byggavfall.
 • Målning/tapetsering, inklusive underarbeten.
 • Spackling och målning av fönster, dörrar, lister och övriga snickerier.
 • Snickeriarbeten.
 • Badrumsrenovering (Totalentreprenad).
 • Golvarbeten: stavparkett eller klickgolv inkl. slipning och ytbehandling.
 • Köksrenovering – Montering och installation av kökslösningar (Totalentreprenad).
 • Installation av dörrar, skjutdörrar och fönster.
 • VVS arbeten (Underentreprenad utbildade enl. Säker Vatten).
 • El arbeten (Behöriga elektriker).
 • Ventilationsarbeten.
 • Plattsättning (Underentreprenad Certifierade plattsättare som utfärdar kvalitetsdokument).

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

När det kommer till arbetskostnader för hantverkare vid renoveringar i Huddinge, är det viktigt att notera att du normalt sett har rätt till ROT-avdrag. Detta innebär att du kan dra av 30% av hela arbetskostnaden, med ett maxbelopp på 50.000 kr per ägare/år enligt reglerna från Skatteverket. Läs mer om regler för ROT-avdraget på skatteverket.se!

Vi är din Lokala Hantverkare Huddinge

Det är rekommenderat att välja ett lokalt företag, om möjlighet finns! Vi är lokaliserade i Huddinge och prioriterar alltid arbeten inom Huddinge, för att spara på både restid och miljö. Dessutom får du oftast ett bättre pris från ett lokalt företag eftersom restiderna blir kortare. Det är värt att notera att vi som exempelvis Brandt Service AB inte debiterar några resekostnader inom Huddinge kommun. Kontakta oss, vi tar gärna fram en kostnadsfri offert till dig!

Planera Renovering i Huddinge: En Guide för Smidig Renovering

Att genomföra en renovering i sitt hem kan vara både spännande och utmanande. För att säkerställa en smidig renoveringsprocess är det viktigt att ha en välplanerad strategi på plats.

Här kan vi att ge dig en guide för att planera din renovering i Huddinge, från början till slut.

Definiera dina mål och behov:

Innan du påbörjar renoveringen är det viktigt att tydligt definiera dina mål och behov. Vilka rum eller områden vill du renovera? Vilka förbättringar vill du uppnå? Genom att ha klara mål kan du fokusera dina ansträngningar och göra mer informerade beslut längs vägen.

Skapa en realistisk budget:

En av de viktigaste aspekterna av renoveringsplaneringen är att upprätta en realistisk budget. Utvärdera dina ekonomiska möjligheter och bestäm hur mycket du kan investera i renoveringen. Ta även hänsyn till eventuella extra kostnader som kan uppstå längs vägen. Det är alltid bra att ha en buffert för oförutsedda utgifter.

Anlita professionella Hantverkare Huddinge:

För att säkerställa att renoveringen utförs på bästa sätt är det viktigt att anlita professionella hantverkare. Utför noggrann forskning och få rekommendationer från vänner eller familjemedlemmar. Välj ett pålitligt och erfaret företag som är specialiserat på renoveringar i Huddinge. Ett lokalt företag kan erbjuda fördelar som kortare restider och inga resekostnader inom kommunen.

Upprätta en realistisk tidsplan:

En tidsplan hjälper till att hålla renoveringsprojektet på rätt spår. Diskutera med dina hantverkare och skapa en realistisk tidsplan som inkluderar olika faser av renoveringen, från rivning till färdigställande. Ha i åtanke att det kan uppstå förseningar på grund av olika faktorer, så se till att vara flexibel.

Sök tillstånd och tillämpa regler:

Beroende på omfattningen av renoveringen kan det krävas tillstånd från kommunen eller andra myndigheter. Se till att du är medveten om och följer alla relevanta byggregler och tillämpliga föreskrifter. Detta hjälper till att undvika juridiska problem och förseningar i renoveringsprocessen.

Kommunikation och samarbete med Hantverkare Huddinge:

En framgångsrik renovering kräver bra kommunikation och samarbete mellan dig, dina hantverkare och eventuella andra involverade parter. Var tydlig i dina förväntningar och håll regelbundna möten för att följa upp på framsteg och diskutera eventuella frågor eller ändringar som kan dyka upp. Ett öppet och konstruktivt samarbete hjälper till att lösa eventuella problem och säkerställa att resultatet blir precis som du önskar.

Materialval och design:

Innan du påbörjar renoveringen är det viktigt att välja rätt material och design som passar dina behov och preferenser. Gör noggrann forskning och jämför olika alternativ för att hitta högkvalitativa material till bästa pris. Arbeta även med en professionell designer eller arkitekt om du vill ha hjälp med att skapa en estetiskt tilltalande och funktionell inredning.

Ta hand om eventuell boendesituation:

Om du planerar att bo i ditt hem under renoveringen, se till att skapa en plan för att hantera boendesituationen. Bestäm om vissa områden kommer vara otillgängliga under renoveringen och planera eventuella tillfälliga lösningar för att kunna fortsätta leva bekvämt under processen.

Regelbundna inspektioner – Hantverkare Huddinge:

Under renoveringen kan det vara viktigt att göra vissa inspektioner för att säkerställa att arbetet utförs enligt planen och uppfyller dina förväntningar. Kommunicera öppet med dina hantverkare och uttryck eventuella frågor eller oro du kan ha. Det är lättare att lösa problem tidigt än att vänta tills arbetet är färdigt.

Färdigställande och slutgiltig inspektion:

När renoveringen närmar sig sitt slut, se till att göra en slutgiltig inspektion för att säkerställa att allt arbete är korrekt utfört och uppfyller dina förväntningar. Betala inte hela beloppet förrän du är helt nöjd med resultatet.

Sammanfattningsvis är en välplanerad renovering nyckeln till framgång. Genom att definiera dina mål, skapa en budget, anlita professionella hantverkare, följa regler och vara kommunikativ kan du se till att din renovering i Huddinge blir så smidig och framgångsrik som möjligt. Ta dig tid att planera noggrant och njut sedan av det förbättrade utseendet och funktionaliteten i ditt renoverade hem.

 Läs om viktiga saker att tänka på vid köksrenovering