Köksrenovering Stockholm

Är det dags att renovera köket? Ovsett om du enbart vill renovera delar av ditt kök eller om du vill göra en total förvandling och genomföra en helomfattande renovering så är Brandt Service garanterat rätt företaget för uppdraget. Vi hjälper dig med alla delar, från enstaka renoverings-moment till fullständig montering av ditt drömkök. Vi har lyhörda och professionella hantverkar som tillsammans har en gedigen erfarenhet. Vi är alltså fullt utrustade att ta oss an allt vad en köksrenovering innefattar. 

För att få en tydlig uppfattning om vad den eventuella köksrenoveringen kan komma att kräva gör vi på Brandt Service alltid en kostnadsfri kontroll av ditt befintliga kök. Utifrån det kan vi sedan lämna över en offert som tydligt visar kostnaden för den totala renoveringen. Det är viktigt för oss att du som kund får det resultat du förväntar dig och det kök du drömt om. Vi hjälper dig med allt, från den initiala konsultationen till den sista skruven i monteringen av det nya köket. Kvalitet är utan tvekan vår största prioritering och perfektion i varje liten detalj är en självklarhet. Dina önskemål är helt enkelt våra riktlinjer.

BrandtService AB – när du vill renovera köket i Stockholm!

Vi hjälper dig med allt, från den initiala konsultationen till den sista skruven i monteringen av det nya köket. Brandt Service utför varje arbete med ett största engagemang för att uppnå det bästa resultatet. Det spelar ingen roll hur ditt drömkök ser ut, vi på Brandt Service kan hjälpa dig. Vi utlovar kvalitativa slutresultat, alltid till resonabla priser och med en sann servicekänsla. 

Under själva renoveringen föredrar våra kunder ofta att resa bort för att sedan komma hem till sitt helt nya kök i Stockholm.
Det kanske går lika bra att ha en enkel kokplatta som du provisoriskt kan laga mat i vardagsrummet tills ditt nya kök i Stockholm är färdigt!

Vi drar av rot-avdraget direkt på fakturan, på så vis blir renoveringen dessutom billigare!

Köksrenovering Stockholm
För ytterligare information kring hur vi kan hjälpa dig med din nästa köksrenovering, vänligen ta kontakt med oss! Vi svarar gärna på eventuella frågor och hjälper dig att ta fram ett förslag som passar just dig.

Referensbilder på köksrenoveringar i Stockholm som vi utfört finns under menyn: Renovering > Köksrenovering.

Brandt Service - kök i Stockholm för alla smaker!

Kontakt:
Arno: 0767090433
Andréas: 0737070888

För badrumsrenovering i Stockholm besök gärna denna länk

 

Om oss

Brandt Service är ett familjeägt företag med lång och gedigen erfarenhet inom byggbranchen.

 

Brandt Service är ett mindre företag med stor kapacitet då vi samarbetar med duktiga och pålitliga underleverantlörer inom ex. El, VVS-arbeten och Plattsättning. Detta gör att vi kan åta oss totalentreprenad vid badrumsrenovering, köksrenovering, ombyggnation och totalrenovering. Vi utför renoveringsarbeten inom hela Stor Stockholm, att tillhandahålla bra kvalitét till rätt pris är vårat motto.
                                                                                               brandtservice                                                                                      

 

Miljöpolicy

Våran kvalitets- och miljöpolicy innebär att vi

Arbetar för att bli en föregångare inom miljöarbetet.
Hushåller med material för att minimera resursförbrukning.
Minimerar mängden avfall genom återvinning.
Planerar transporter och beaktar miljöpåverkan vid inköp.
 Dagligen följer upp mål för att säkerställa att policyn utvecklas.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kan minimera skadliga effekter på miljön och påverka andra aktörer. Vi vill att kommande generationer skall ha möjlighet att uppleva en natur med stor biologisk mångfald. Det handlar om vår gemensamma framtid att våra barn och barnbarn ska kunna njuta av en frisk natur i framtiden.
 

Kontakta oss

Tel:
Arno: 076 70 90 433
Andréas: 073 70 70 888

Email:
Info@Brandtservice.se