Renovering Stockholm

Renovering, Stockholm

 

När det kommer till renovering i Stockholm kan det vara svårt att veta vem man ska vända sig till. Vad man ska göra och vad man inte ska göra. Oavsett vad du behöver hjälp med när det kommer till din renovering i Stockholm, är det oss du ska ta kontakt med. Vi utför bland annat köks- och badrumsrenoveringar, flyttstädning, ommålningar, golvläggning och tapetsering.

Välj oss när du ska renovera i Stockholm

Vi utför arbeten i enstaka rum samt i hela bostäder. Får att vi ska kunna ge ett fast pris på arbetet behöver vi komma till dig och titta på objektet. Du är varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök idag.

Att anlita Brandt Service för er renovering i Stockholm betyder att ni behåller all kontroll. Ni väljer material och vi utför arbetet professionellt och kostnadseffektivt. Vi är också dedikerade till miljön. Vår miljöpolicy innebär att vi strävar efter att vara en föregångare inom miljöarbete, att vi hushåller med material, samt att vi alltid planerar transporter och inköp efter minsta möjliga miljöpåverkan.

Låt oss ta hand om din renovering i Stockholm

Vi på Brandt Service är ett mindre företag med större kapacitet. Vi samarbetar med duktiga och pålitliga underleverantörer inom bland annat El- och VVS-branschen. Detta gör att vi kan åta oss alla typer av jobb och totalrenoveringar; badrum, kök och ombyggnationer. Vårt motto är att alltid tillhandahålla hög kvalitet till rätt pris vilket gör oss ett bra val för renovering i Stockholm.

Tveka inte att ta kontakt med oss på Brandt Service redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Ring oss på 076 7090433 eller skicka ett SMS så återkopplar vi snarast möjligt!

 

 

Om oss

Brandt Service är ett familjeägt företag med lång och gedigen erfarenhet inom byggbranchen.

 

Brandt Service är ett mindre företag med stor kapacitet då vi samarbetar med duktiga och pålitliga underleverantlörer inom ex. El, VVS-arbeten och Plattsättning. Detta gör att vi kan åta oss totalentreprenad vid badrumsrenovering, köksrenovering, ombyggnation och totalrenovering. Vi utför renoveringsarbeten inom hela Stor Stockholm, att tillhandahålla bra kvalitét till rätt pris är vårat motto.
                                                                                               brandtservice                                                                                      

 

Miljöpolicy

Våran kvalitets- och miljöpolicy innebär att vi

Arbetar för att bli en föregångare inom miljöarbetet.
Hushåller med material för att minimera resursförbrukning.
Minimerar mängden avfall genom återvinning.
Planerar transporter och beaktar miljöpåverkan vid inköp.
 Dagligen följer upp mål för att säkerställa att policyn utvecklas.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kan minimera skadliga effekter på miljön och påverka andra aktörer. Vi vill att kommande generationer skall ha möjlighet att uppleva en natur med stor biologisk mångfald. Det handlar om vår gemensamma framtid att våra barn och barnbarn ska kunna njuta av en frisk natur i framtiden.
 

Kontakta oss

Tel:
Arno: 076 70 90 433
Andréas: 073 70 70 888

Email:
Info@Brandtservice.se