Renovering Kök Stockholm


När det kommer till renovering av kök i Stockholm finns det inget företag som är mer lämpligt för jobbet än Brandt Service! Vi är ett familjeägt företag med lång och gedigen erfarenhet inom städ- och byggbranschen, och vi ser alltid till att leverera högklassig renovering. Med stort fokus på detaljer och kvalitet kan vi erbjuda en kvalitetsgaranti på alla utförda jobb.

Låt oss sköta all renovering av ditt kök i Stockholm

Har du köpt en ny bostad i Stockholm och behöver hjälp med att renovera köket eller badrummet? Då är Brandt Service helt rätt för dig. När det kommer till renovering av kök i Stockholm finns det inga jobb som är för stora eller för små.

När man ska renovera ett kök och kanske vill byta stil kan det vara bra att göra en hel köksrenovering då mått kan skilja. Det gör att det nya man sätter in helt enkelt inte passar i de gamla stommarna. Brandt Service hjälper dig och kan byta ut alla stommar, d.v.s. vi renoverar även väggar, golv, tak, dörrar och lister. Vi vill vara en helhetslösning för dig som behöver hjälp.

För renovering av kök i Stockholm- välj oss!

På Brandt Service har vi en stark tro på att människors vardag blir mer värdefull när man får tid över till annat än just renovering. Vårt uppdrag är alltså att vara din problemlösare och se till att du får mer tid, energi och pengar över till annat. Låt oss ta hand om din renovering.

Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag för att boka in ett kostnadsfritt möte. Brandt Service är det självklara valet för dig som behöver hjälp med att renovera köket i Stockholm.

Ring oss på 076 7090433 eller skicka ett SMS så återkopplar vi snarast möjligt!

 

 

Om oss

Brandt Service är ett familjeägt företag med lång och gedigen erfarenhet inom byggbranchen.

 

Brandt Service är ett mindre företag med stor kapacitet då vi samarbetar med duktiga och pålitliga underleverantlörer inom ex. El, VVS-arbeten och Plattsättning. Detta gör att vi kan åta oss totalentreprenad vid badrumsrenovering, köksrenovering, ombyggnation och totalrenovering. Vi utför renoveringsarbeten inom hela Stor Stockholm, att tillhandahålla bra kvalitét till rätt pris är vårat motto.
                                                                                               brandtservice                                                                                      

 

Miljöpolicy

Våran kvalitets- och miljöpolicy innebär att vi

Arbetar för att bli en föregångare inom miljöarbetet.
Hushåller med material för att minimera resursförbrukning.
Minimerar mängden avfall genom återvinning.
Planerar transporter och beaktar miljöpåverkan vid inköp.
 Dagligen följer upp mål för att säkerställa att policyn utvecklas.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kan minimera skadliga effekter på miljön och påverka andra aktörer. Vi vill att kommande generationer skall ha möjlighet att uppleva en natur med stor biologisk mångfald. Det handlar om vår gemensamma framtid att våra barn och barnbarn ska kunna njuta av en frisk natur i framtiden.
 

Kontakta oss

Tel:
Arno: 076 70 90 433
Andréas: 073 70 70 888

Email:
Info@Brandtservice.se