Renovering av badrum i Stockholm


En renovering av ett badrum kan vara ett stort och kostsamt projekt. Därför rekommenderar vi er att ta hjälp av oss. Vi är ett pålitligt och erfaret städ- och byggföretag vars fokus alltid är att leverera hög kvalitet. Vi har lång erfarenhet inom branschen, och våra hantverkare är noga med att alltid utföra bästa arbete, oavsett hur små eller stora de är.

En renovering av ett badrum i Stockholm är inte längre svårt

När det kommer till badrumsrenoveringar tillhandahåller vi en totalentreprenad. Våra arbetsuppgifter inom badrumsrenovering inkluderar bland annat rivning, uppbyggnad av nya väggar, montering av godkända tätskikt, plattsättning, el-arbeten, VVS-arbeten, installation av tvättställ, toaletter, badkar och duschväggar m.m. För att få en uppfattning om hur mycket det skulle kosta att renovera ditt badrum är det bästa om vi kan talas vid för att vi ska kunna få en bättre bild av dina önskemål. Vi bokar mer än gärna in ett kostnadsfritt möte i din bostad.

Brandt Service är ett familjeägt företag inom bygg- och städbranschen. Tack vare våra samarbeten med pålitliga och duktiga underleverantörer inom exempelvis El och VVS kan vi ta oss an alla typer av jobb, från att totalrenovera hela badrummet eller köket till att måla någon enstaka vägg.

Låt oss ta hand om din renovering av badrum i Stockholm!

Hos oss är kvalitet det allra viktigaste, och vi lever för service. Vi har alltid ett stort fokus på detaljer, oavsett om det gäller arbeten att montera ett nytt kök eller att renovera ett badrum. Vi har även en miljöpolicy som innebär att vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön. 

Välkommen att kontakta oss idag så hjälper vi dig med renovering av ditt badrum i Stockholm!

Ring oss på 076 7090433 eller skicka ett SMS så återkopplar vi snarast möjligt!

 

 

Om oss

Brandt Service är ett familjeägt företag med lång och gedigen erfarenhet inom byggbranchen.

 

Brandt Service är ett mindre företag med stor kapacitet då vi samarbetar med duktiga och pålitliga underleverantlörer inom ex. El, VVS-arbeten och Plattsättning. Detta gör att vi kan åta oss totalentreprenad vid badrumsrenovering, köksrenovering, ombyggnation och totalrenovering. Vi utför renoveringsarbeten inom hela Stor Stockholm, att tillhandahålla bra kvalitét till rätt pris är vårat motto.
                                                                                               brandtservice                                                                                      

 

Miljöpolicy

Våran kvalitets- och miljöpolicy innebär att vi

Arbetar för att bli en föregångare inom miljöarbetet.
Hushåller med material för att minimera resursförbrukning.
Minimerar mängden avfall genom återvinning.
Planerar transporter och beaktar miljöpåverkan vid inköp.
 Dagligen följer upp mål för att säkerställa att policyn utvecklas.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kan minimera skadliga effekter på miljön och påverka andra aktörer. Vi vill att kommande generationer skall ha möjlighet att uppleva en natur med stor biologisk mångfald. Det handlar om vår gemensamma framtid att våra barn och barnbarn ska kunna njuta av en frisk natur i framtiden.
 

Kontakta oss

Tel:
Arno: 076 70 90 433
Andréas: 073 70 70 888

Email:
Info@Brandtservice.se