Renovera kök i Stockholm


För dig som ska renovera ditt kök i Stockholm men inte vet var du ska vända dig är vi på Brandt Service AB ett utmärkt alternativ. Vi är ett familjeägt bygg- & renoverings företag som fokuserar på hög service, bra kvalitet och noga planerade detaljer. Kontakta oss när du behöver hjälp med ombyggnation eller renovering.

Vi hjälper dig renovera kök i Stockholm

Har du en ny bostad i Stockholm och behöver hjälp med att renovera köket eller badrummet? Då är vi helt rätt företag för dig. När det kommer till att renovera kök finns det inga jobb som är för stora eller små. Våra hantverkare har lång erfarenhet inom branschen och är specialister på just köksrenoveringar.

När man ska renovera ett kök och vill byta stil är det viktigt att kontrollera bänkdjup och bredd på skåpen extra noggrant. Ofta passar inte de nya skåpen in i de gamla stommarna. Vi hjälper dig och byter ut alla stommar ända in till underlaget, d.v.s. vi renoverar även väggar, golv, tak, dörrar och lister. Vi är din helhetslösning.

Professionell köksrenovering i Stockholm!

På Brandt Service AB har vi en stark tro på att människors vardag blir mer värdefull då man får tid över till annat än att renovera själv. Vårt uppdrag är att vara din problemlösare och se till att du får mer tid och mer energi över till annat. Låt oss ta hand om din renovering.

Tveka inte att ta kontakt med oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Brandt Service AB är det självklara valet för dig som behöver renovera kök i Stockholm.

Ring oss på 076 7090433 eller skicka ett SMS så återkopplar vi snarast möjligt!

 

 

Om oss

Brandt Service är ett familjeägt företag med lång och gedigen erfarenhet inom byggbranchen.

 

Brandt Service är ett mindre företag med stor kapacitet då vi samarbetar med duktiga och pålitliga underleverantlörer inom ex. El, VVS-arbeten och Plattsättning. Detta gör att vi kan åta oss totalentreprenad vid badrumsrenovering, köksrenovering, ombyggnation och totalrenovering. Vi utför renoveringsarbeten inom hela Stor Stockholm, att tillhandahålla bra kvalitét till rätt pris är vårat motto.
                                                                                               brandtservice                                                                                      

 

Miljöpolicy

Våran kvalitets- och miljöpolicy innebär att vi

Arbetar för att bli en föregångare inom miljöarbetet.
Hushåller med material för att minimera resursförbrukning.
Minimerar mängden avfall genom återvinning.
Planerar transporter och beaktar miljöpåverkan vid inköp.
 Dagligen följer upp mål för att säkerställa att policyn utvecklas.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kan minimera skadliga effekter på miljön och påverka andra aktörer. Vi vill att kommande generationer skall ha möjlighet att uppleva en natur med stor biologisk mångfald. Det handlar om vår gemensamma framtid att våra barn och barnbarn ska kunna njuta av en frisk natur i framtiden.
 

Kontakta oss

Tel:
Arno: 076 70 90 433
Andréas: 073 70 70 888

Email:
Info@Brandtservice.se