Renovera badrum i Stockholm

Renovera badrum i Stockholm


Ska du renovera ditt badrum i Stockholm? Vill du ha hjälp av ett professionellt, kunnigt och prisvärt företag? Vi heter Brandt Service och är ett familjeägt företag med lång erfarenhet inom bygg- och städbranschen. 

Renovera ditt badrum i Stockholm med oss!

När det kommer till att renovera badrum vågar vi kalla oss proffs. Våra hantverkare är lyhörda, noggranna och har lång erfarenhet. Vi jobbar alltid tillsammans med pålitliga underleverantörer vilket gör att vi kan åta oss de flesta typer av renoveringar, från start till mål.

För att få en uppfattning om hur mycket det skulle kosta för dig att renovera ditt badrum vill vi gärna komma hem till dig för att få en klar bild över dina krav och önskemål. Ett hembesök är givetvis kostnadsfritt.

Nöjdhetsgaranti för dig som ska renovera badrum i Stockholm

Hos oss är kvalitet ett ledord och vi lever för servicekänsla. Vi har alltid stor fokus på kvalité och detaljer, oavsett om det gäller att installera ett nytt kök eller renovera badrummet. Vi strävar hela tiden efter att minimera vår påverkan på miljön. Vi minimerar vår materialförbrukning i den grad som är möjlig samt att vi också planerar transporter och inköp utefter minsta möjliga miljöpåverkan.

Kontakta oss när du vill renovera badrum i Stockholm.

Ring oss på 076 7090433 eller skicka ett SMS så återkopplar vi snarast möjligt!

 

 

Om oss

Brandt Service är ett familjeägt företag med lång och gedigen erfarenhet inom byggbranchen.

 

Brandt Service är ett mindre företag med stor kapacitet då vi samarbetar med duktiga och pålitliga underleverantlörer inom ex. El, VVS-arbeten och Plattsättning. Detta gör att vi kan åta oss totalentreprenad vid badrumsrenovering, köksrenovering, ombyggnation och totalrenovering. Vi utför renoveringsarbeten inom hela Stor Stockholm, att tillhandahålla bra kvalitét till rätt pris är vårat motto.
                                                                                               brandtservice                                                                                      

 

Miljöpolicy

Våran kvalitets- och miljöpolicy innebär att vi

Arbetar för att bli en föregångare inom miljöarbetet.
Hushåller med material för att minimera resursförbrukning.
Minimerar mängden avfall genom återvinning.
Planerar transporter och beaktar miljöpåverkan vid inköp.
 Dagligen följer upp mål för att säkerställa att policyn utvecklas.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kan minimera skadliga effekter på miljön och påverka andra aktörer. Vi vill att kommande generationer skall ha möjlighet att uppleva en natur med stor biologisk mångfald. Det handlar om vår gemensamma framtid att våra barn och barnbarn ska kunna njuta av en frisk natur i framtiden.
 

Kontakta oss

Tel:
Arno: 076 70 90 433
Andréas: 073 70 70 888

Email:
Info@Brandtservice.se