Plattsättare, Stockholm

Att hitta en plattsättare i Stockholm är inte svårt, men att hitta en kompetent, professionell och prisvärd plattsättare kan vara en desto större utmaning. Brandt Service AB är ett familjeägt företag och vi har lång erfarenhet inom byggbranschen. Med stor fokus på detaljer och kvalitet gör att vi är trygga med att erbjuda en kvalitetsgaranti på alla utförda arbeten.

Din plattsättare i Stockholm

När det kommer till bygg- och renoveringsarbeten tar vi oss an allt ifrån enstaka rum till hela bostäder. Vi utför alla sorters arbeten såsom totalrenoveringar, underarbeten och spackling, målning, tapetsering, lagning av stuckaturer och tak, installation av trappor, garderober, dörrar och lister samt byggnation och rivning av gipsväggar, vvs arbeten enligt Säker vatten, el-arbeten, köks- och badrumsrenoveringar. Vi är ett fullservice alternativ för dig som söker plattsättare i Stockholm.

En plattsättare i Stockholm med fokus på kvalitet

Brandt Service AB är ett mindre företag med stor kapacitet tackvare duktiga underentreprenörer. Vi samarbetar med duktiga och pålitliga underleverantörer inom bland annat El- och VVS-branschen. Detta gör att vi kan åta oss alla typer av arbeten och totalrenoveringar. Vårt motto är att alltid tillhandahålla hög kvalitet till rätt pris.

Tveka inte att ta kontakt med oss på Brandt Service AB redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig. Vi vill gärna bli din plattsättare i Stockholm, och vi är säkra på att du kommer bli nöjd med resultatet.

Ring oss på 076 7090433 eller skicka ett SMS så återkopplar vi snarast möjligt!

 

Om oss

Brandt Service är ett familjeägt företag med lång och gedigen erfarenhet inom byggbranchen.

 

Brandt Service är ett mindre företag med stor kapacitet då vi samarbetar med duktiga och pålitliga underleverantlörer inom ex. El, VVS-arbeten och Plattsättning. Detta gör att vi kan åta oss totalentreprenad vid badrumsrenovering, köksrenovering, ombyggnation och totalrenovering. Vi utför renoveringsarbeten inom hela Stor Stockholm, att tillhandahålla bra kvalitét till rätt pris är vårat motto.
                                                                                               brandtservice                                                                                      

 

Miljöpolicy

Våran kvalitets- och miljöpolicy innebär att vi

Arbetar för att bli en föregångare inom miljöarbetet.
Hushåller med material för att minimera resursförbrukning.
Minimerar mängden avfall genom återvinning.
Planerar transporter och beaktar miljöpåverkan vid inköp.
 Dagligen följer upp mål för att säkerställa att policyn utvecklas.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kan minimera skadliga effekter på miljön och påverka andra aktörer. Vi vill att kommande generationer skall ha möjlighet att uppleva en natur med stor biologisk mångfald. Det handlar om vår gemensamma framtid att våra barn och barnbarn ska kunna njuta av en frisk natur i framtiden.
 

Kontakta oss

Tel:
Arno: 076 70 90 433
Andréas: 073 70 70 888

Email:
Info@Brandtservice.se