Hantverkare Badrum, Stockholm


Dags att renovera badrummet? Oavsett om du endast vill renovera delar av ditt badrum eller om du behöver en total renovering så är Brandt Service precis rätt företag. Vi har lyhörda och professionella hantverkare med lång erfarenhet som utför allt vad renovering av badrum innefattar. Vi hjälper dig helt enkelt bygga upp dina drömmars badrum. 

För att få en rättvis uppfattning om vad en eventuell badrumsrenovering skulle kräva utför vi alltid en kostnadsfri inspektion av ditt befintliga badrum. Därefter kan vi presentera en offert med ett fast pris för den totala renoveringen. När du bestämt dig för vår hjälp får du tillsammans med någon av våra hantverkare detaljerat gå igenom och bestämma hur och när installationen av ditt nya badrum ska genomföras. Kvalitet är en av våra absolut största prioriteringar. Perfektion in i minsta detalj är en självklarhet och dina önskemål är vår stora målsättning.

Professionell badrumsrenovering efter dina önskemål

Brandt Service hjälper dig med allt från den första konsultationen till att riva ut det gamla för att sedan sätta in det nya badrummet. Vi utför alla arbeten med största engagemang för att uppnå bästa möjliga resultat. Oavsett hur dina önskemål kring badrumsrenovering skulle se ut, så är vi garanterat den rätta företaget för uppdraget. Vi utlovar perfekta slutresultat, alltid till bästa möjliga pris.

Välkommen att ta kontakt med oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering. Vi ser fram emot att ta oss an dina utmaningar!

Brandt Service AB - utför badrumsrenoveringar kostnadseffektivt med kvalitetsdokument och VVS installationer enligt Säker Vatten! 

Ring oss på 076 7090433 eller skicka ett SMS så återkopplar vi snarast möjligt!

 

 

Om oss

Brandt Service är ett familjeägt företag med lång och gedigen erfarenhet inom byggbranchen.

 

Brandt Service är ett mindre företag med stor kapacitet då vi samarbetar med duktiga och pålitliga underleverantlörer inom ex. El, VVS-arbeten och Plattsättning. Detta gör att vi kan åta oss totalentreprenad vid badrumsrenovering, köksrenovering, ombyggnation och totalrenovering. Vi utför renoveringsarbeten inom hela Stor Stockholm, att tillhandahålla bra kvalitét till rätt pris är vårat motto.
                                                                                               brandtservice                                                                                      

 

Miljöpolicy

Våran kvalitets- och miljöpolicy innebär att vi

Arbetar för att bli en föregångare inom miljöarbetet.
Hushåller med material för att minimera resursförbrukning.
Minimerar mängden avfall genom återvinning.
Planerar transporter och beaktar miljöpåverkan vid inköp.
 Dagligen följer upp mål för att säkerställa att policyn utvecklas.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kan minimera skadliga effekter på miljön och påverka andra aktörer. Vi vill att kommande generationer skall ha möjlighet att uppleva en natur med stor biologisk mångfald. Det handlar om vår gemensamma framtid att våra barn och barnbarn ska kunna njuta av en frisk natur i framtiden.
 

Kontakta oss

Tel:
Arno: 076 70 90 433
Andréas: 073 70 70 888

Email:
Info@Brandtservice.se