Badrumsrenovering Stockholm


Är det dags att renovera badrummet? Ovsett om du är intresserad av att enbart renovera delar av ditt badrum eller om du vill göra en total badrumsrenovering kan vi på Brandt Service hjälpa dig skapa ditt drömbadrum.

Med lång erfarenhet inom branschen är våra hantverkare både lyhörda samt professionella och vi utför allt vad badrumsrenovering innefattar. För att du som kund ska få en tydlig helhetsbild om vad din badrumsrenovering kan komma att kräva utför vi alltid en kostnadsfri besiktning av ditt nuvarande badrum. Efter det kan vi presentera ett kostnadsförslag med ett bestämt pris för den totala renoveringen. Då du bestämt dig för Brandt Service kommer du tillsammans med någon av våra hantverkare detaljerat gå igenom och bestämma hur samt när ombyggnaden av ditt nya badrum ska ske.

Kvalitet är vår absolut största prioritering och perfektion i varje liten detalj är en självklarhet för oss- i alla lägen!

Brandt Service – för ditt drömbadrum!

Brandt Service är den perfekta samarbetspartnern för dig som är sugen på en badrumsrenovering Stockholm. Vi hjälper dig med alla delar, från den inledande konsultationen till själva renoveringen av ditt badrum. Brandt Service utför varje arbete med ett brinnande engagemang för att uppnå bästa möjliga resultat. Oavsett hur dina önskemål skulle se ut kring renovering av badrum, så är vi garanterat det rätta företaget för uppdraget. Vi utlovar ett perfekt slutresultat till bästa möjliga pris.

För ytterligare information om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med din badrumsrenovering, välkommen att ta kontakt med oss på Brandt Service. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet och vad vi har att erbjuda just dig.

Brandt Service- renoverar badrum för alla smaker!

Ring oss på 076 7090433 eller skicka ett SMS så återkopplar vi snarast möjligt!

 

 

Om oss

Brandt Service är ett familjeägt företag med lång och gedigen erfarenhet inom byggbranchen.

 

Brandt Service är ett mindre företag med stor kapacitet då vi samarbetar med duktiga och pålitliga underleverantlörer inom ex. El, VVS-arbeten och Plattsättning. Detta gör att vi kan åta oss totalentreprenad vid badrumsrenovering, köksrenovering, ombyggnation och totalrenovering. Vi utför renoveringsarbeten inom hela Stor Stockholm, att tillhandahålla bra kvalitét till rätt pris är vårat motto.
                                                                                               brandtservice                                                                                      

 

Miljöpolicy

Våran kvalitets- och miljöpolicy innebär att vi

Arbetar för att bli en föregångare inom miljöarbetet.
Hushåller med material för att minimera resursförbrukning.
Minimerar mängden avfall genom återvinning.
Planerar transporter och beaktar miljöpåverkan vid inköp.
 Dagligen följer upp mål för att säkerställa att policyn utvecklas.

Vi är övertygade om att vi tillsammans kan minimera skadliga effekter på miljön och påverka andra aktörer. Vi vill att kommande generationer skall ha möjlighet att uppleva en natur med stor biologisk mångfald. Det handlar om vår gemensamma framtid att våra barn och barnbarn ska kunna njuta av en frisk natur i framtiden.
 

Kontakta oss

Tel:
Arno: 076 70 90 433
Andréas: 073 70 70 888

Email:
Info@Brandtservice.se